Exo terra monsoon solo

122,50

Exo terra monsoon solo

122,50

Op voorraad

Exo terra Monsoon solo

De Exo Terra solo is een programmeerbaar vernevelingssysteem dat geschikt is voor alle soorten terraria en kassen. Het helpt een optimale luchtvochtigheid te behouden door een fijne nevel te genereren op geprogrammeerde intervallen, waarvan de duur en frequentie eenvoudig kunnen worden aangepast, afhankelijk van het type dier of plant dat is ondergebracht. Regelmatig vernevelen helpt het broedgedrag te stimuleren en is een noodzaak bij het huisvesten van levende tropische planten zoals bromelia’s, orchideeën, mossen, enz.

Het systeem kan worden geprogrammeerd om meerdere keren per 24-uurs cyclus te sproeien, met sproeiduur variërend van 2 seconden tot 2 minuten. Het grote 8 liter (2 gallon) reservoir zorgt voor een continue werking gedurende meerdere dagen zonder de noodzaak om bij te vullen (ideaal voor vakanties!), En het reservoir kan eenvoudig worden bijgevuld zonder het hele systeem te hoeven verwijderen.

De Exo Terra solo wordt geleverd met twee eenvoudig te installeren sproeiers, maar het systeem kan worden uitgebreid tot maximaal 6 sproeiers, waardoor het ideaal is voor meerdere terraria. (Houd er rekening mee dat elk extra mondstuk zal resulteren in minder prestaties van elk geïnstalleerd mondstuk.) De mist geproduceerd door deze speciaal ontworpen mondstukken is extreem fijn, waardoor een mistachtig effect in het terrarium of de kas wordt gecreëerd, en de extra lange buis maakt het mogelijk om het apparaat in een opslagruimte of onder het terrarium in een kast te verbergen.

-Eenvoudig aan te sluiten en te installeren.
-Hellende bovenkant: lekvrije verbinding
-Cyclustimer
-Aflopende bovenkant: gemakkelijk bij te vullen
-Flexibele sproeikoppen kunnen in elke richting worden gericht.
-Eenvoudig te installeren slangen; past door de afsluitbare draad- / buisinlaten (te zien op alle Exo Terra Terrariums).